top of page

SANDER VAN TIEL

Mijn naam is Sander en ik ben de eigenaar van Restaurant Faran. Mij zal je zowel in de keuken als in de bediening tegenkomen. Mijn tweede naam is Faran, vandaar de naam Restaurant Faran. Faran staat voor gids op het water en toevallig ook voor knappe dienaar. Een beetje zelfspot moet kunnen toch? Ik ben een geboren gastheer, dol op eten en koken en ambieer al jaren een eigen restaurant. Het is van jongs af aan mijn passie om anderen bourgondisch te verwennen en daarom werk ik al meer dan 15 jaar in verschillende functies binnen de horeca.

NOUD VAN ROSMALEN

Hoi ik ben Noud. Ik ben heel erg blij dat Sander mij heeft gevraagd om als chef kok aan de slag te gaan bij Restaurant Faran en daarmee deel uit te mogen maken van zijn droom. Ik heb veel ervaring op gedaan in het binnen- en buitenland. Zo heb ik in de keuken gewerkt bij Enoteca in Barcelona, Citrus in Den Bosch en het Amstel Hotel in Amsterdam. Daarnaast heb ik in de bediening gewerkt bij Auberge de Veste, als souschef bij Wijn bij Stijn en chef bij het Viswijf in Den Bosch. Bij de drie laatstgenoemde heb ik veel wijnkennis opgedaan. Ik heb al vanaf jonge leeftijd een passie voor koken. Ik maak mijn gerechten met creativiteit en aandacht voor de ingrediënten. Ik durf spannende smaakcombinaties aan te gaan waardoor ik mijn gasten uitdagende, nieuwe dingen kan laten proeven.

MICK VAN HOUTEN

Mijn naam is Mick. Ik ben werkzaam geweest in verschillende horecagelegenheden in Den Bosch, onder andere bij Van Aken en Taste Bij Dirk. Hier heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat de tafelbeleving goed is. Ik hou van lekker eten en drinken, maar daar hoort een goede service bij! Hier hoop ik samen met het team van Faran jou van te kunnen voorzien. Waarom Faran mij zo aanspreekt, is de totale beleving van het restaurant. De bediening en keuken samen in één team is iets wat Den Bosch nog niet heeft, maar zeker kan gebruiken!

Sander.jpeg
Noud.jpeg
Mick.JPG
  • Instagram
  • Facebook
dknjsnjf.png
bottom of page