top of page

SANDER VAN TIEL

Mijn naam is Sander en ik ben de eigenaar van Restaurant Faran. Mij zal je zowel in de keuken als in de bediening tegenkomen. Mijn tweede naam is Faran, vandaar de naam Restaurant Faran. Faran staat voor gids op het water en toevallig ook voor knappe dienaar. Een beetje zelfspot moet kunnen toch? Ik ben een geboren gastheer, dol op eten en koken en ambieer al jaren een eigen restaurant. Het is van jongs af aan mijn passie om anderen bourgondisch te verwennen en daarom werk ik al meer dan 17 jaar in verschillende functies binnen de horeca.

2023-11-06_shoolbredfotografie_-01911-bewerkt-2.JPG
2023-11-06_shoolbredfotografie_-02150-bewerkt-2.JPG

NOUD VAN ROSMALEN

Hoi ik ben Noud. Ik ben heel erg blij dat Sander mij heeft gevraagd om als chef kok aan de slag te gaan bij Restaurant Faran en daarmee deel uit te mogen maken van zijn droom. Ik heb veel ervaring op gedaan in het binnen- en buitenland. Zo heb ik in de keuken gewerkt bij Enoteca in Barcelona, Citrus in Den Bosch en het Amstel Hotel in Amsterdam. Daarnaast heb ik in de bediening gewerkt bij Auberge de Veste, als souschef bij Wijn bij Stijn en chef bij het Viswijf in Den Bosch. Bij de drie laatstgenoemde heb ik veel wijnkennis opgedaan. Ik heb al vanaf jonge leeftijd een passie voor koken. Ik maak mijn gerechten met creativiteit en aandacht voor de ingrediënten. Ik durf spannende smaakcombinaties aan te gaan waardoor ik mijn gasten uitdagende, nieuwe dingen kan laten proeven.

MICK VAN HOUTEN

Mijn naam is Mick. Ik ben werkzaam geweest in verschillende horecagelegenheden in Den Bosch, onder andere bij Van Aken en Taste Bij Dirk. Hier heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat de tafelbeleving goed is. Ik hou van lekker eten en drinken, maar daar hoort een goede service bij! Hier hoop ik samen met het team van Faran jou van te kunnen voorzien. Waarom Faran mij zo aanspreekt, is de totale beleving van het restaurant. De bediening en keuken samen in één team is iets wat Den Bosch nog niet heeft, maar zeker kan gebruiken!

2023-11-06_shoolbredfotografie_-02098-2.JPG
2023-11-06_shoolbredfotografie_-01953-bewerkt-2.JPG

FABIAN VERBOVEN

Hoi! Ik ben Fabian en vanaf november ‘21 ben ik in dienst bij Faran. In Drunen ben ik opgegroeid daar heb ik gewerkt bij La Cantina en ’t Raadhuis, later ben ik aan de gang gegaan bij Visch in Den Bosch. Net als Noud heb ik gestudeerd aan de Rooi Pannen in Tilburg, vanuit deze opleiding heb ik stagegelopen op Tenerife en bij restaurant Faran. Je kunt me zowel in de keuken als op de vloer vinden en sinds kort ben ik gestart met een opleiding Gastronoom Sommelier in Hoog Soeren. Met een relaxte en ongedwongen sfeer, proberen wij bij Faran een heerlijke avond te bieden, natuurlijk gepaard met lekker eten en mooie wijn. Tot snel!

MAX ENGELEN

Hoi, mijn naam is Max. Ik studeer aan de Hotel Management School in Maastricht en heb van jongs af aan een passie voor het werk in de horeca. Na een aantal jaar te hebben gewerkt bij Wijn bij Stijn en Het Viswijf, werd het tijd voor een nieuwe stap. Ik ben Sander en Noud enorm dankbaar dat ik de kans heb gekregen om mijzelf te ontwikkelen, hier bij Restaurant Faran. Waar ik zowel mijn plek in de keuken als op de vloer heb gevonden. Nu ik terug ben van mijn halfjaar stage op Curaçao heb ik de draad bij Faran weer opgepakt. Bij team Faran verbreed ik maandelijks mijn kennis en heb ik vrienden voor het leven gekregen!

2023-11-06_shoolbredfotografie_-02035-2.JPG
2023-11-06_shoolbredfotografie_-01976-bewerkt-2.JPG

SIL KWASPEN

Hé! Ik ben Sil en vanaf augustus ’22 werk ik bij Faran, daarnaast studeer ik Journalistiek in Utrecht. Eerst werkte ik bij Loff (voorheen M’EAT) en Tappunt in Den Bosch, waar ik zowel in de bediening als in de keuken stond. Hier is mijn interesse in lekker eten, samen met mijn kennis, gegroeid. Bij Faran leer ik nog meer over eten maar vooral over wijn, dit probeer ik zo leuk en luchtig mogelijk op de gasten over te brengen. Later wil ik alle dingen die ik zowel bij Faran als in Utrecht leer, combineren om restaurantrecensent te worden. In het restaurant probeer ik de gast zich thuis te laten voelen om zo optimaal van Faran te kunnen genieten. Tot de volgende! 

THOMAS FISCHER

Hoi ik ben Thomas, maar je zult vaker horen dat de anderen me bij m’n achternaam aanspreken. Begin ‘23 ben ik bij Faran terechtgekomen nadat ik 5 jaar bij Bolwerk in de keuken te heb gestaan. Serieus genieten betekent dat het serieuze niet de overhand heeft. En kei lekker betekent dat er steenhard aan is gewerkt. Dat is wat ik de gasten wil bieden en tegelijkertijd bij Faran heb gevonden, namelijk de scherpe randjes ervan af en tegelijkertijd: kei hard werken!

2023-11-06_shoolbredfotografie_-02055-2.JPG
  • Instagram
  • Facebook
dknjsnjf.png
bottom of page