RESTAURANT FARAN
Restaurant Faran is de plek waar je jezelf thuis voelt. Je kunt er genieten van een avondvullend programma met een diner van hoge kwaliteit. Een fine dining experience voor een toegankelijke prijs is wat Restaurant Faran, naast een vleugje vanuit de Nikkei-keuken, doet opvallen binnen de Bossche horeca. Er zijn meerdere zitplaatsen aan de open keuken zodat je tijdens het eten kan zien waar en hoe jouw eten bereid wordt. Dit zorgt voor een bijzondere interactie tussen jou en de koks. Want wie kan er nou beter vertellen wat je gaat eten, dan de kok zelf?
NIKKEI KEUKEN
De Nikkei-keuken is ontstaan toen Japanners naar Zuid-Amerika emigreerden. Zij namen Japanse technieken, kookwijzen en productkennis mee naar hun nieuwe thuis. Doordat zij daar met inheemse ingrediënten moesten werken, ontstonden er nieuwe gerechten. Voor ons staat de Nikkei-keuken voor de integratie van inheems en uitheems: het laten ervaren dat het mengen van culturen iets bijzonders oplevert. Waarom de Nikkei-keuken ons zo aanspreekt? Omdat we door deze kookwijze onze gasten kunnen blijven verrassen en we onszelf kunnen blijven uitdagen met het ontdekken van nieuwe combinaties van producten en technieken.